ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ

Το Σωματείο Αυτ/των Ταξί  Άρτας σας κάνει γνωστό ότι θα συμμετέχει στις κατ’ αρχήν 24 ωρες επαναλαμβανόμενες απεργιακές κινητοποιήσεις που προκήρυξε η Π.Ο.Ε.Ι.Α.Τ.Α. (Πανελλήνια Ομοσπονδία) από την Δευτέρα 05 – 11 – 12 και ώρα 05:00 π.μ. μέχρι και την Πέμπτη 08 – 11 – 12 και ώρα 05:00 π.μ.

Τα επαίσχυντα σχέδια των Δανειστών, των Ευρωπαίων Εταίρων, της Τροικας, της Κυβέρνησης και  η επαναλαμβανόμενη ψήφιση μέτρων σε πολυνομοσχέδια σκούπα όπως: φορολογικό, μείωση μισθών, συντάξεων, χαράτσια κ.λ.π. καθώς και η αιφνιδιαστική κατάθεση νομοσχεδίου, κατόπιν πιέσεων του Σ.Ε.Τ.Ε., από το αρμόδιο Υπουργείο όπου αφαιρεί το λιγοστό μεταφορικό έργο που μας έχει απομείνει βάζουν οριστικά την ταφόπλακα στον κλάδο.

Ο ΚΛΑΔΟΣ ΠΛΕΟΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΜΗΔΕΝ

Σημειωτέον ότι κατά την διάρκεια των απεργιακών μας κινητοποιήσεων δεν θα πραγματοποιηθούν τα δρομολόγια μεταφοράς μαθητών και ως εκ τούτου οι μεταφορείς που έχουν αναλάβει το έργο, να ενημερώσουν εγκαίρως τους γονείς των μαθητών.

Ζητούμε την κατανόηση των συμπολιτών μας , του επιβατικού κοινού και τους γνωστοποιούμε ότι κατά την διάρκεια των κινητοποιήσεων θα εξυπηρετούνται  έκτακτα περιστατικά που χρίζουν άμεσης ιατρικής φροντίδας καθώς και όλοι όσοι αντιμετωπίζουν χρόνια νοσήματα στα τηλ. 26810 – 78332 & 26810 – 78333.