ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Ραδιοταξί 

Με ένα απλό τηλεφώνημα στο τηλ. κέντρο του Ράδιο-Ταξί  Άρτας  είμαστε  άμεσα στο σημείο που μας καλείται
και έτοιμοι να σας μεταφέρουμε όπου εσείς επιθυμείτε με έμπειρους οδηγούς,  πολλά χρόνια εμπειρίας και μπορούμε να σας προσφέρουμε έναν ξένοιαστο και ευχάριστο τρόπο να φτάσετε στον προορισμό σας με 
άνεση,  ασφάλεια,  αξιοπιστία
24 ώρες το 24 ωρο!   365 μέρες το χρόνο
!

και  πάντα  στην  ώρα  σας !!!

 

Μεταφορά Α.με.Α & Ευπαθών Ομάδων 

Αναλαμβάνουμε μετακινήσεις ηλικιωμένων, ατόμων με ειδικές ανάγκες και ασθενείς, παρέχοντάς τους κάθε δυνατή βοήθεια καθ’ όλη την διάρκεια της διαδρομής.
Η ανωτέρω μεταφορά πραγματοποιείται με ειδικό εννέα (9) θέσεων όχημα το οποίο μπορεί να φιλοξενήσει έως και δύο αναπηρικά  αμαξίδια,  μιας  και  διαθέτει ειδική ράμπα πρόσβασης  αμαξιδίων. 
Στόχος μας είναι η εξυπηρέτηση όλων των ανθρώπων και όχι απλά η μεταφορά τους. 

Στα πλαίσια σχεδιασμού και προγραμματισμού για την ομαλότερη εξυπηρέτησή σας  καλέστε  την  προηγούμενη ημέρα  από  τις 8:00 π.μ. μέχρι της  20: 00 μ.μ.  στα τηλ.:  2681070125   &   6932102008

Σε τυχόν έκτακτο περιστατικό μη διστάσετε να μας τηλεφωνήσετε άμμεσα και εκτός του ανωτέρω ωραρίου.

 

Κράτηση – Ραντεβού

Με την λειτουργία μας 24 ώρες το 24 ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα παρέχουμε τη δυνατότητα κάλυψης κάθε τύπου ραντεβού που εσείς επιθυμείτε. Σας μεταφέρουμε όλο το 24 ωρο, με υπευθυνότητα, ασφάλεια και συνέπεια στα ραντεβού σας με προορισμούς  εντός  κι  εκτός  Π.Ε. Άρτας. 

Κλασσικό Ραντεβού: Με το κλασσικό ραντεβού, μπορείτε να καλέσετε στο τηλεφωνικό μας κέντρο και να δεσμεύσετε για όποια μέρα και ώρα επιθυμείτε ταξί. 

Εβδομαδιαίο Ραντεβού: Αν χρειάζεστε ταξί συγκεκριμένη μέρα κάθε βδομάδα, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να καλείτε 1 φορά τη βδομάδα και να επιβεβαιώνετε το ραντεβού της επόμενης βδομάδας.

! Σε περίπτωση ακύρωσης ραντεβού παρακαλούμε να ενημερώσετε το τηλεφωνικό μας κέντρο 30 λεπτά πριν από την καθορισμένη ώρα του ραντεβού σας.

Μετακίνηση Ανηλίκων

  Αναλαμβάνουμε την μεταφορά των παιδιών σας από και προς το σχολείο, τις εξωσχολικές τους δραστηριότητες ακόμη και τη διασκέδασή τους.
Όλοι μας οι οδηγοί είναι έμπειροι και αξιόλογοι και στόχος μας είναι να μεταφέρουμε τα παιδιά σας με ασφάλεια και συνέπεια. 

Για την ασφαλή μετακίνηση των παιδιών σας  διαθέτουμε και χρησιμοποιούμε, στις περιπτώσεις που απαιτείται, ειδικά παιδικά καθίσματα. 

Κείμενο

Εκδρομές

Κείμενο

Αντικείμενα

Αναλαμβάνουμε υπεύθυνα την ασφαλή μεταφορά μικροαντικειμένων, δεμάτων,παραγγελιών ή ότι άλλο εσείς μας ζητήσετε με την μορφή ασυνόδευτου στο μικρότερο δυνατό χρόνο είτε εντός είτε εκτός Π.Ε Άρτας.

Έκτακτη Ανάγκη

Κείμενο

Εταιρείες

Επιλέξτε μας για την ασφαλή και συνεπής μεταφορά στις επαγγελματικές σας συναντήσεις ή τη μετακίνηση των συνεργατών και των πελατών σας στις περιπτώσεις συνεδρίων, εκθέσεων ή άλλων μεγάλων διοργανώσεων, αλλά και για την καθημερινή μετακίνηση του προσωπικού σας από και προς τα γραφεία της εταιρείας σας. 

Το κοστολόγιο της συγκεκριμένης υπηρεσίας δίνει τη δυνατότητα, πέραν της συμβατικής χρέωσης, να υπάρξει συνεννόηση για προκαθορισμένο κόστος μετακίνησης με την υπογραφή σχετικής σύμβασης  μεταξύ των συμβαλλομένων μερών  και την έκδοση σχετικών φορολογικών παραστατικών.

VIP

Μίσθωση πολυτελούς οχήματος για πελάτες VIP με προσυμφωνημένο κόστος στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές. Τα πολυτελή οχήματα του στόλου μας  όπως Mercedes, AUDI διαθέτουν όλες τις σύγχρονες ανέσεις και εξασφαλίζουν ασφάλεια και άνεση στις μετακινήσεις σας. Όλοι μας οι οδηγοί είναι αυστηρά επιλεγμένοι ως πρός την  εμφάνιση, την ευγένεια, την εχεμύθεια,  τη γνώση ξένων γλωσσών, την άψογη εξυπηρέτηση τους και είναι σε θέση να καλύψουν τις μεγάλων απαιτήσεων ανάγκες στη μεταφορά VIP. 

Το κοστολόγιο της συγκεκριμένης υπηρεσίας δίνει τη δυνατότητα, πέραν της συμβατικής χρέωσης, να υπάρξει συνεννόηση για προκαθορισμένο κόστος μετακίνησης με την υπογραφή σχετικής σύμβασης  μεταξύ των συμβαλλομένων μερών  και την έκδοση σχετικών φορολογικών παραστατικών.

Κατοικίδια

Αναλαμβάνουμε τη μεταφορά του αγαπημένου σας κατοικίδιου χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση. Μπορούμε να μεταφέρουμε τους μικρούς μας φίλους στις εξόδους σας, στην επίσκεψη στον κτηνίατρο ή σε όποια διαδρομή εσείς επιθυμείτε.  

Απαραίτητη προϋπόθεση: 

Να τηρούνται τα κριτήρια που θέτει το νομικό πλαίσιο για την μεταφορά των κατοικιδίων. 

  • Να έχει βιβλιάριο υγείας ενημερωμένο.
  • Να είναι αποπερατωμένο από παράσιτα.
  • Να είναι μέχρι 12 κιλά.

Οι γάτες  κ.τ.λ.,πάντα πρέπει να βρίσκονται σε κλουβάκι μεταφοράς. Να χρησιμοποιηθεί κλουβάκι μεταφοράς καθ’όλη την διάρκεια της μετακίνησης.

( Ισχύει και σε περίπτωση που το ζωάκι είναι ασυνόδευτο).